dsc_0147.jpg-3.jpg

Zomer

De mooie dagen zijn ideaal om ten volle van de bergen te genieten!
première de couverture photos.jpg

 

Activiteiten op de camping in de zomer
Binnenactiviteiten
Een speelzaal met tafeltennis, videospelletjes, biljart en tafelvoetbal. In de tv-zaal met bibliotheek is het rustig zitten om een boek te lezen of een gezelschapsspel te spelen. Dankzij de internetverbinding en wifi blijft u voortdurend in contact met uw familie en vrienden. Aan de receptie vindt u een computer met internetverbinding. In het overdekte zwemparadijs van 80 m² komt u écht tot rust. Daar kunt u genieten van het zwembad, kikkerbad, masserende waterstralen en balneotherapie.
Buitenactiviteiten
Om ten volle te genieten van het zalige zomerweer, kunt u in het buitenbad zwemmen. Het beslaat 160 m² en is uitgerust met een zwembad, kikkerbad, waterval maar ook met masserende waterstralen en balneotherapie. De kinderen leven zich uit op het beveiligde speelterrein.
Voor de échte sporters is er voetbal, tennis en tafeltennis. Uw verblijf is bovendien ideaal om petanque te spelen of om een picknick of barbecue te organiseren. Ontspanning en ontmoetingen gegarandeerd!
Activiteiten in de omgeving van de camping
Op 50 m van L'Escale ligt een gevarieerd recreatiedomein met zwembad, tennis, boogschieten, minigolf, acrobatisch centrum, kindercircuit, ponyrijden, beachvolleybal, speelterrein voor kinderen, petanquebaan én de Ferme de la Nature die allerlei activiteiten rond dat thema verzorgt. Het recreatiedomein is alleen toegankelijk voor voetgangers om er in alle rust met kinderen rond te lopen. In het verlengde ligt een schaduwrijk gezondheidstraject, geschikt om te ontspannen en te flaneren, dat uitgerust is met picknicktafels en toestellen om zich fit te maken.
Le Grand-Bornand en het Aravis-gebergte zijn uiterst geschikt voor trekkers; nieuwsgierige wandelaars doen er ongetwijfeld zeldzame ontdekkingen. Er liggen 150 km aangegeven en onderhouden paden op u te wachten. Ontdek de lokale kostbare fauna: berggeiten, steenbokken, marmotten en roofvogels.
Alle zomerse bergactiviteiten zijn mogelijk: mountainbiking, kletterstijgen, zweefvliegen, bergbeklimming, nordic walking, forelvissen, boomklimmen, ponyrijden ...
Voor de artiesten is er aquarelleren, schilderen op hout, aardewerk, mozaïek ...
Op 200 m van de camping kunt u elke woensdagmorgen naar de markt gaan. Wandel door het dorp en ontdek de smaakvolle lokale producten.