SALLE TV.jpg

Groepen

Tussen Annecy en Chamonix ... beeld u uw evenement in een bijzonder decor in
IMG_9935 (1024x683).jpg
Trouwfeest, werkcollege, familiereünie, marketing event ... Ideaal om uw gasten te logeren in de residentie dankzij de grote capaciteit en parkeerplaatsen en ten volle te genieten van de festiviteiten. We kunnen u in een residentie (tot 76 bedden) of in villaatjes (allemaal naast elkaar) logeren. Ontdek onze prijzen per nacht, per weekend of voor een kort verblijf met of zonder hoteldiensten. We vinden samen een oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen en budget om uw gasten of personeel voor een of meer nachten te logeren.
 
*U bent voorzitter van een club van campermobilisten, verantwoordelijke van een vakantiekolonie ... Op haar terrein van 3 hectaren kan L'Escale groepen kinderen of volwassenen ontvangen. We hebben campingplekken naast sanitaire installaties waar u gezamenlijk kunt verblijven. U beschikt bovendien over een zaal om 's avonds bijeen te komen en een plek met picknicktafels om te barbecuen.
 
Vraag een prijsopgave via contact@campinglescale.com of op het telefoonnummer 04.50.02.20.69.
 
*Voor een maaltijd, zakendiner, hapjesbuffet, ontbijt ... ontvangen we uw gasten in ons restaurant 'A la Ferme du Pépé'. De restaurantzaal in een typisch savooiaards decor kan tot 80 personen ontvangen en verzorgt een kwalitatief hoogstaande keuken en service. U kunt het restaurant bovendien reserveren voor een evenement.
 
Stuur een e-mail naar contact@lafermedupepe.com of bel het nummer 04.50.02.76.63.
 
*Voor uw trouwfeest of familiereünie raden we u L’Espace Grand Bo aan, dat geschikt is voor uw evenement.
 
L'Escale ligt op amper 50 m van L'Espace Grand Bo met polyvalente zalen die ingericht zijn voor trouwfeesten, recepties, conferenties en andere evenementen. Het Espace Gd Bo biedt nagenoeg 2300 m² moduleerbare en functionele ruimtes. In een buitengewone omgeving tussen het meer van Annecy en de Mont Blanc ligt een unieke site voor al uw evenementen en activiteiten. De verschillende, aanpasbare zalen met diensten uit de topklasse kunnen worden verenigd of gescheiden in functie van het voorziene gebruik.
 
Neem contact op met l'Espace Grand Bo via accueil@espacegrandbo.comof op het nummer 04.50.02.78.37.