Mobilhomes 009G Piel.jpg

Stacaravans

Voor een moderne vakantie of in de vrije lucht ... kies voor een stacaravan.
Mobilhomes 001G Piel.jpg
Uw vakantie in een stacaran met alle comfort van een appartement op een camping in Le Grand-Bornand!
De stacaravan is als een huisje op de heide. Héél gezellig!
 
De Camping L'Escale in Le Grand-Bornand heeft 26 stacaravans tussen 4 en 10 jaar oud, die voorzien zijn van
een specifieke isolatie voor de bergen (zomer en winter) en geïntegreerde terrassen.
 
De stacaravans hebben twee of drie kamers om tot zeven personen te kunnen ontvangen.
 
Ze staan verspreid over het hele terrein, sommige staan dichtbij het zwembad of restaurant ... voor nog meer comfort. Andere staan in een rustiger omgeving, op het lagere deel van de camping. Op het houten terras staan een tafel, stoelen en twee ligstoelen. Ideaal om een boek te lezen of met familie te eten. Hoe aangenaam is het om 's morgens op te staan en verse lucht in te ademen, de vogels te horen zingen en de sandalen aan te trekken om croissants te gaan halen.
 
In uw stacaravan hebt u een gezellige living zoals thuis én dankzij de flatscreentelevisie blijft u uw lievelingsfeuilleton volgen. De functionele keuken is uitgerust met een microgolfoven, koffiezetapparaat, koelkast, waterkoker, kookplaat en broodrooster. Is de zomeravond wat fris? Zet dan gerust de radiator aan. Dat kost u niets meer. Bovendien hebben de kamers veel opbergruimte. Voor de stacaravan is plaats voor één of twee auto's. U hebt toegang tot alle activiteiten van L'Escale: zwembad, tennis, tafeltennis, voetbal ...
 
Voor een moderne vakantie in de vrije lucht hebt u de keuze tussen de Natur'Homes, Génépis, Gentianes, Sapinettes, Myrtille, Fraise en Hysope. Sommige modellen worden verhuurd van zaterdag op zaterdag, andere van zondag op zondag om het drukke verkeer te vermijden.